Speciale nieuwsbrief Pacht en Landelijk gebied
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Lees online
nysingh
Pacht en Landelijk gebied
Thuis in jouw wereld
Onze advocaten en notarissen kennen de weg
 
Aankondiging pachtblog.nl
Met trots laten wij u weten dat pachtblog.nl live is gegaan!

Op dit platform delen wij graag onze kennis met u. Zo blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, inzichten en cursussen op het gebied van pacht en het landelijk gebied.

Wilt u informatie over pacht en landelijk gebied blijven ontvangen? Meld u zich dan aan voor onze nieuwsbrief ‘Pacht en Landelijk gebied’. Zo weet u zeker dat u niks mist.

Met vriendelijke groet,
Jessica de Roos
Aanmelden
 
Even voorstellen: Jessica de Roos
Advocaat en specialist pacht en landelijk gebied
Mijn naam is Jessica de Roos. Thuis in grondzaken en specialist op het gebied van grondverwerving, pacht en het landelijk gebied. Met deze kennis en expertise sta ik overheden, (groot)grondbezitters en (ver)pachters bij.

Ik ben pragmatisch, denk mee en maak scherpe analyses. Mijn aanpak is praktisch en doelgericht. Ik heb veel ervaring met het opstellen van pachtovereenkomsten, maar ook met pachtbeëindiging of juist het voorkomen daarvan. Verder adviseer en procedeer ik onder meer over indeplaatsstelling, medepacht en de verdeling van fosfaatrechten. Ik neem graag werk uit handen. U kunt als cliënt op mij rekenen.
Volledig profiel
 
Online cursus 'Actualiteiten Pachtrecht'
Docent: Jessica de Roos
1 juli 2021 van 14:30 - 16:00 uur
Tijdens deze online cursus gaat Jessica de Roos in op de ontwikkelingen op het gebied van het pachtrecht. Welke rechtspraak is er in de eerste helft van dit jaar verschenen en welke conclusies kunnen hieruit worden getrokken? Aan bod komen onder meer de (on)mogelijkheden van een glyfosaatverbod, de verdeling van fosfaatrechten, beëindigingsperikelen en het kwalificeren van de overeenkomst.
Meer informatie
 
Glyfosaatverbod (nog) niet op reguliere rijkspachtgronden
Auteurs: Jessica de Roos en Sharon Aaldering
In het kader van het Uitvoeringsprogramma Toekomstvisie gewasbescherming 2030 heeft de minister afspraken gemaakt met de agrarische sector over ...
Lees meer
 
Nieuwe pachtnormen
Auteur: Jessica de Roos
Demissionair Minister Schouten heeft de nieuwe pachtnormen bekendgemaakt die op 1 juli 2021 van kracht worden.
Lees meer
 
(Hoeve)pacht, ook al spreken partijen anders af
Auteurs: Sharon Aaldering en Jessica de Roos
De verpachter moet goed opletten bij het maken van afspraken. Belangrijk is om ...
Lees meer
 
Nysingh Academy op maat
Nysingh is een door de Nederlandse Orde van Advocaten en de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie erkend opleidingsinstituut. Vanuit de Nysingh Academy verzorgen wij webinars, cursussen, bijeenkomsten en (online) incompany cursussen op maat. Onze specialisten stemmen de juridische inhoud af op uw branche of sector. De juridische inhoud is altijd praktisch en afgestemd op uw dagelijkse praktijk.
Lees meer
 
 
Wij helpen u graag verder
  +31 (0)88 752 00 00
  marketing@nysingh.nl
  www.nysingh.nl/pachtblog.nl
Linkedin   LinkedIn