Wat heeft de AVG ons de afgelopen tijd gebracht?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Lees online
nysingh
Nieuwsbrief Privacy
Thuis in jouw wereld
Onze advocaten en notarissen kennen de weg
 
In deze nieuwsbrief:
Drie jaar AVG: de boete balans
Auteur: Carola van Andel
Wat heeft de AVG ons de afgelopen tijd gebracht? Hoe heeft de Autoriteit Persoonsgegevens zich ontwikkeld als toezichthouder?
Lees meer
 
Handreiking AP: het OR-privacyboekje
Auteur: Ruben van Amerongen
De belangrijkste privacyregels uit de AVG in een notendop. Waar moet u op letten als ...
Lees meer
 
Online cursus ‘Privacy in de praktijk: cameratoezicht’
Cameratoezicht wordt op diverse locaties en door verschillende partijen ingezet. Waar moet je op letten als je als organisatie met cameratoezicht aan de slag gaat (of al bent)? Onder welke voorwaarden is dat toegestaan? En hoe verhoudt de inzet van camera’s zich tot de privacywetgeving (zoals de AVG)?

Tijdens deze online cursus bespreken Carola van Andel en Maarten van Nijendaal cameratoezicht aan de hand van voorbeelden uit de overheidspraktijk, het arbeidsrecht, het onderwijs, de zorg en het bedrijfsleven.
Meer informatie
 
Nysingh Academy op maat
Nysingh is een door de Nederlandse Orde van Advocaten en de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie erkend opleidingsinstituut. Vanuit de Nysingh Academy verzorgen wij webinars, cursussen, bijeenkomsten en (online) incompany cursussen op maat. Onze specialisten stemmen de juridische inhoud af op uw branche of sector. De juridische inhoud is altijd praktisch en afgestemd op uw dagelijkse praktijk.
Contact
 
 
Wij helpen u graag verder
  +31 (0)88 752 00 00
  marketing@nysingh.nl
  www.nysingh.nl
Linkedin   LinkedIn