December 2020 | Nieuwsbrief Aansprakelijkheid, Verzekering en Vervoer
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Lees online
nysingh
Nieuwsbrief
Aansprakelijkheid,
Verzekering en Vervoer
Thuis in jouw wereld
Onze advocaten en notarissen kennen de weg
 
Wanneer verjaart een regresvordering in absolute zin?
Auteur: Lianne van den Ham-Leerkes
De rechtbank geeft duidelijkheid over de aanvang van de absolute verjaringstermijn van regresvorderingen.
Lees meer
 
Aansprakelijkheid bewaarnemer bij brand
Auteur: Rutger Evers
De bewaarnemer kan aansprakelijkheid voorkomen door een beroep te doen op overmacht. Maar onder welke omstandigheden slaagt een overmachtsberoep?
Lees meer
 
     
Het online seminar werkgeversaansprakelijkheid van overheden: een korte terugblik
Donderdag 26 november 2020 vond het online seminar ‘Werkgeversaansprakelijkheid van overheden’ plaats. Vanwege COVID-19 was het dit jaar helaas niet mogelijk om, zoals gebruikelijk voor de studiemiddag overheden, bij elkaar te komen.
Anneke Bolt en Esther Ceulen hebben negentig deelnemers via een online seminar onderhouden over de aansprakelijkheid van de overheidswerkgever.
Lees meer
 
Nysingh Academy op maat
Nysingh is een door de Nederlandse Orde van Advocaten en de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie erkend opleidingsinstituut. Vanuit de Nysingh Academy verzorgen wij webinars, cursussen, bijeenkomsten en (online) incompany cursussen op maat. Onze specialisten stemmen de juridische inhoud af op uw branche of sector. De juridische inhoud is altijd praktisch en afgestemd op uw dagelijkse praktijk.
Contact
 
 
Wij helpen u graag verder
  +31 (0)88 752 00 00
  marketing@nysingh.nl
  www.nysingh.nl
Linkedin   LinkedIn