December 2020 | Nieuwsbrief Onderwijs
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Lees online
nysingh
Nieuwsbrief Onderwijs
Thuis in jouw wereld
Onze advocaten en notarissen kennen de weg
 
De fusietoets funderend onderwijs toch niet afgeschaft!
Auteur: Marieke Buit-Timmer
Door afschaffing van de fusietoets zouden schoolbesturen meer ruimte krijgen voor lokale samenwerking zonder dat de Minister hier nog mee in zou hoeven te stemmen.
Lees meer
 
Grip op de kosten
Auteur: Henry van Essen
Onderwijswerkgevers zijn verplicht eigenrisicodrager voor de kosten van de werkloosheidsuitkeringen voor hun ex-werknemers. Hoe houdt u grip op deze kosten?
Lees meer
 
Privacy in coronatijd
Auteur: Jasper Scholltens
Van leerlingen/studenten en medewerkers wordt gevraagd om deel te nemen aan lessen en overleggen door middel van videobellen. De camera registreert daarbij niet alleen het gezicht van de persoon, maar ook diens leefomgeving. 
Lees meer
 
RVU: versoepeling in zicht!
Auteur: Rianne Kamphuis en Amber Klaver
Op 17 november 2020 heeft de Tweede Kamer het wetsvoorstel Wet bedrag ineens, RVU en verlofsparen aangenomen. De regering had dit wetsvoorstel al aangekondigd in het Pensioenakkoord.
Lees meer
 
Nysingh Academy op maat
Nysingh is een door de Nederlandse Orde van Advocaten en de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie erkend opleidingsinstituut. Vanuit de Nysingh Academy verzorgen wij webinars, cursussen, bijeenkomsten en (online) incompany cursussen op maat. Onze specialisten stemmen de juridische inhoud af op uw branche of sector. De juridische inhoud is altijd praktisch en afgestemd op uw dagelijkse praktijk.
Contact
 
 
Wij helpen u graag verder
  +31 (0)88 752 00 00
  marketing@nysingh.nl
  www.nysingh.nl
Linkedin   LinkedIn