November 2020 | Nieuwsbrief Ondernemingen
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Lees online
nysingh
Ondernemingen
Thuis in jouw wereld
Onze advocaten en notarissen kennen de weg
 
RVU: versoepeling in zicht!
Auteurs: Rianne Kamphuis en Amber Klaver
Op 17 november 2020 heeft de Tweede Kamer het wetsvoorstel Wet bedrag ineens, RVU en verlofsparen aangenomen. De regering had dit wetsvoorstel al aangekondigd in het Pensioenakkoord.
Lees meer
 
Het Nederlandse UBO-register: gevolgen voor alle ondernemingen en instellingen
Auteur: Marieke Buit
Het UBO-register is in werking getreden en heeft veel gevolgen, zo ook voor bijvoorbeeld ondernemingen, zorginstellingen en onderwijsinstellingen. Wat betekent het UBO-register concreet voor u?
Lees meer
 
Tweedelige online masterclass 'Reorganiseren' op 8 en 10 december 2020
       
Docenten: Annemarie Beijderwellen en Femia van Wijk
Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar voor de online masterclass ‘Reorganiseren’. Tijdens deze tweedelige online masterclass krijgt u antwoord op de meest relevante vragen rond reorganiseren. Of het nu gaat om het ontslag van vier werknemers of van veertig. U ontvangt praktische ‘tips & tricks’ die u kunt gebruiken om zelf aan de slag te gaan met het voorbereiden van een reorganisatie. Aan bod komen onder andere de volgende onderwerpen: het reorganisatieplan, de rol van de ondernemingsraad, vakbonden en personeelsvergadering, het sociaal plan, de UWV-procedure. Ook krijgt u antwoord op de vraag of een zieke werknemer ontslagen kan worden en wat uw verplichtingen bij herplaatsing zijn. 
Lees meer
 
Nysingh Academy op maat
Vanuit de Nysingh Academy verzorgen onze specialisten naast cursussen met een open inschrijving, ook (incompany) cursussen op maat. Zij stemmen de inhoud met u af zodat deze aansluit op uw branche, sector en/of organisatie. Zodat u zowel juridische kennis opdoet, als ook de context begrijpt. Want onze kennis is uw kennis.
Contact
 
 
Wij helpen u graag verder
  +31 (0)88 752 00 00
  marketing@nysingh.nl
  www.nysingh.nl
Linkedin   LinkedIn