Of toch niet?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Lees online
nysingh
Nieuwsbrief Grondzaken
Thuis in jouw wereld
Onze advocaten en notarissen kennen de weg
 
         
Verslag online seminar Actualiteiten Grondverwerving
Ook dit jaar kijken we weer terug op een geslaagd seminar 'Actualiteiten Grondverwerving'! Meer dan 350 enthousiaste deelnemers werden eind oktober online in anderhalf uur bijgepraat over de ontwikkelingen op het gebied van onteigening, Wvg en gedoogplichten. Carola van Andel vertelde over relevante actualiteiten op het gebied van de onteigeningsprocedure, Bas ten Kate besprak de ontwikkelingen op het gebied van de schadeloosstelling en Jessica de Roos sloot af met andere actuele onderwerpen op het gebied van grondverwerving, onteigening, gedoogplichten en voorkeursrechten.
Lees meer
 
Herverkaveling: het juiste bezwaar in de juiste fase
Auteur: Marlotte Hiddema
Herverkaveling: bezwaar tegen het ruilplan wordt afgewezen en doorgeschoven naar kavelaanvaarding en lijst geldelijke ...
Lees meer
 
Rechter toetst vestiging voorkeursrecht terughoudend
Auteur: Jessica de Roos
De vestiging van een voorkeursrecht betreft een discretionaire bevoegdheid. Dat besluit moet daarom door de rechter ...
Lees meer
 
Liggen om niet, verleggen om niet! Of toch niet?
Auteur: Jessica de Roos
Voor telecomkabels geldt van oudsher het adagium ‘liggen om niet, verleggen om niet’. Toch moet Maasdelta de ...
Lees meer
 
Verlegregeling kruisende leidingen en het gelijkheidsbeginsel
Auteur: Carola van Andel
Valt het verleggen van oudere kruisende leidingen onder het normaal maatschappelijk risico of moet altijd een deel van de kosten worden vergoed?
Lees meer
 
Online cursus 'Actualiteiten Pachtrecht'
Graag nodigen wij u uit voor de online cursus ‘Actualiteiten Pachtrecht’ op donderdag 17 december aanstaande van 13:00 tot 14:00 uur. Tijdens deze cursus praat Jessica de Roos u in ongeveer één uur tijd bij over de ontwikkelingen op het gebied van het pachtrecht. Aan de hand van recente rechtspraak staat zij stil bij de goedkeuring en aanpassing van de pachtovereenkomst, de mogelijkheden tot (tussentijdse) beëindiging, tekortkomingen van de pachter, vervreemding en verdeling van fosfaatrechten en andere actualiteiten op het gebied van het pachtrecht.
Lees meer
 
Koninklijke besluiten gepubliceerd in oktober 2020
Auteur: Carola van Andel
Verstrekken taxatierapport in minnelijk overleg verplicht? Verder aandacht voor aankoop van het geheel, over- en ondermaat en alternatieve wijze van planuitvoering.
Lees meer
 
Nysingh Academy op maat
Vanuit de Nysingh Academy verzorgen onze specialisten naast cursussen met een open inschrijving, ook (incompany) cursussen op maat. Zij stemmen de inhoud met u af zodat deze aansluit op uw branche, sector en/of organisatie. Zodat u zowel juridische kennis opdoet, als ook de context begrijpt. Want onze kennis is uw kennis.
Contact
 
 
Wij helpen u graag verder
  +31 (0)88 752 00 00
  marketing@nysingh.nl
  www.nysingh.nl
Linkedin   LinkedIn