Vragen? Aarzel niet om contact op te nemen. Lees online 
Nysingh Advocaten
alert
 
 
Coronavirus Covid-19
Inmiddels is de tweede week aangebroken waarin de maatregelen van het kabinet onverkort gelden. Een speciaal ingericht multidisciplinair Corona Alert Team houdt zich binnen Nysingh 24/7 bezig met de juridische vraagstukken die zich nu voordoen. Het team heeft de meest gestelde vragen en meest besproken onderwerpen voor u op een rijtje gezet. Heeft u vragen, aarzel niet om contact op te nemen met onze specialisten.
In dit alert:
 
Zorg tijdens de Coronacrisis 
De zorg draait op volle toeren. Onze antwoorden op veelgestelde vragen van zorginstellingen treft u hier. De IGJ en de Autoriteit Persoonsgegevens bieden u extra ruimte.
Lees meer  
 
Commerciële contracten en het Covid-19 virus 
Ondernemers vragen zich af hoe om te gaan met hun commerciële contracten tijdens de Coronacrisis. De meest gestelde vragen en onze antwoorden op een rij.
Lees meer  
 
Wat betekent het coronavirus voor u en uw medewerkers? 
Wat betekent het coronavirus voor u en uw medewerkers? Veelgestelde vragen & antwoorden: een update!
Lees meer  
 
Veelgestelde arbeidsrechtelijke vragen 
In dit Online Seminar geeft Allard Bekius antwoorden op veelgestelde arbeidsrechtelijke vragen rond het Coronravirus. Daarnaast legt hij uit wat het Noodfonds Overbrugging Werkgelegenheid (NOW) precies inhoudt.
Online seminar bekijken  
 
Coronavirus en de continuering van het onderwijs 
Een update: Coronavirus en de continuering van het onderwijs. Bekijk wat u als onderwijsinstelling moet weten over Corona en BPV/stage, toetsen, examinering, diplomering, en meer.
Lees meer  
 
 
AVG staat preventief testen in de weg 
Werkgevers mogen medewerkers niet preventief testen op Corona. Dat is in strijd met de privacywetgeving, aldus advocaat arbeidsrecht Martijn van de Mortel.
Lees meer  
 
Meest gestelde bestuursrechtelijke vragen tijdens de Corona-uitbraak 
Veel van onze overheidscliënten willen tijdens de Corona-uitbraak zoveel mogelijk doorgaan met het primaire proces. Hoe doet u dat?
Lees meer  
 
Coronacrisis, de mededingingsregels en de ACM 
Als gevolg van de coronacrisis is samenwerking tussen bedrijven hard nodig en vindt deze ook al plaats. Maar hoe zit het dan met de mededingingsregels?
Lees meer  
 
Tijdelijke kaderregeling voor staatssteun tijdens coronacrisis 
De Tijdelijke kaderregeling biedt aanvullende mogelijkheden voor het verlenen van steun door overheden aan bedrijven, die snel goedgekeurd kunnen worden.
Lees meer  
 
Financiële problemen als gevolg van Coronavirus 
Heeft u negatieve gevolgen door het coronavirus? Wij helpen u graag om te bezien op welke wijze de negatieve gevolgen voorkomen c.q. beperkt kunnen worden.
Lees meer  
Volg ons:  
Linkedin   Twitter   Facebook