Alle veranderingen op een rij! Lees online  |  Afmelden
Nysingh Advocaten
save the date
 
 
Congres Arbeidsrecht 2020: Alle veranderingen op een rij!

2020 is een speciaal jaar! Denk aan de invoering van de WAB en ook de WNRA is een feit. Wij houden u graag op de hoogte van alle veranderingen binnen het arbeidsrecht en nodigen u daarom uit voor ons Congres Arbeidsrecht 2020: Alle veranderingen op een rij!

Dit congres vindt plaats
op 10 maart 2020 van 13:00 tot ca. 19:00 uur bij Stadion de Galgenwaard in Utrecht. 
 
Wat kunt u van ons verwachten?
Als expert en partner op het gebied van het arbeidsrecht voor de sectoren overheid, onderwijs, zorg en ondernemingen, informeren wij u deze middag over actuele onderwerpen en ontwikkelingen. Na een korte plenaire opening gaan we tijdens verschillende workshops meer de diepte in en worden onderwerpen zoals actualiteiten uit de rechtspraak, WAB, slapende dienstverbanden, WNRA, payrolling en flexibele arbeid nader toegelicht. 
 
Uiteraard staat kennisoverdracht deze dag centraal. Daarnaast kijken wij er vooral naar uit u te ontmoeten, samen ervaringen te delen en u te adviseren bij de vragen die u wellicht heeft.

Noteert u deze datum vast in uw agenda? Eind januari ontvangt u de uitnodiging met aanvullende informatie en het volledige programma.

Zet in mijn agenda  
Vragen
Heeft u een vraag? Dan kunt u contact opnemen met karin.jurriaans@nysingh.nl of bellen naar +31 88 752 00 10.
Volg ons:  
Linkedin   Twitter   Facebook