Lees online 
Nysingh Academy
privacy in het sociaal domein
 
 
Verslag online seminar 'Privacy in het sociaal domein'
 
Op 19 november 2019 vond ons online seminar plaats over privacy in het sociaal domein. Tijdens het online seminar hebben Carola van Andel en Maarten van Nijendaal de basisbegrippen uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) behandeld en wat deze begrippen betekenen in het sociaal domein. Dit aan de hand van bijvoorbeeld de verwerkingsgrondslagen, toestemmingsproblematiek en de hoofdrolspelers uit de AVG. 

Gedurende het online seminar kon u via de chat vragen stellen aan Wouter Terpstra, ondersteund door Jelte Jorritsma. Veel deelnemers hebben van deze gelegenheid gebruik gemaakt. De onderwerpen 'Hoe kan ik integraal werken binnen verschillende domeinen', 'Toestemmingsproblematie' en de 'Zelfredzaamheidsmatrix' komen in dit verslag aan bod.
Lees meer  
 
Online seminar gemist?
Hieronder kunt u de presentatie terugkijken of nalezen.
Powerpoint presentatie
Wilt u de presentatie ontvangen, dan kunt u deze via onderstaande knop downloaden.

Download presentatie  
 
Verdiepingscursus 'Privacy in het sociaal domein'
Wilt u naar aanleiding van het online seminar meer weten?

Meld u dan aan voor onze verdiepingscursus 'Privacy in het sociaal domein', die op dinsdag 21 januari 2020 in Zwolle en dinsdag 3 maart 2020 in Utrecht wordt verzorgd door Carola van Andel en Maarten van Nijendaal.

Na het volgen van deze cursus weet u het antwoord op veel gestelde vragen over privacy in het sociaal domein, zodat u snel en adequaat kunt werken. Ook bent u op de hoogte van de meest actuele thema’s voor gemeenten in het privacyrecht van het afgelopen jaar.

De kosten voor deelname aan deze verdiepingscursus bedragen € 225,- (excl. BTW) per persoon.
Meer informatie over de verdiepingscurus  
 
Nysingh
Volg ons:  
Linkedin   Twitter   Facebook